10 καλοί λόγοι για να υιοθετήσεις μια μαύρη γάτα

Οι μαύρες γάτες είναι από τις λιγότερο υιοθετημένες γάτες, ειδικά σε καταφύγια. Ο λόγος ? Η φήμη τους ως άτυχης, ακόμη και διαβολικής γάτας, κολλάει στο δέρμα τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υιοθετήσετε μια μαύρη γάτα και όχι μια άλλη. Εδώ είναι 10!

1. Επειδή είσαι επαναστάτης

Αμφίβολες δεισιδαιμονίες δεν σας ενδιαφέρει. Ειδικά αφού στην Αγγλία και την Ασία οι μαύρες γάτες θεωρούνται συνώνυμες της τύχης και της ευτυχίας. Όπως και αυτό που είναι όλα c***ies.

2. Γιατί είναι όμορφα

Όχι, το φυσικό δεν είναι το παν. Αλλά ακόμα. Οι μαύρες γάτες έχουν ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό τζετ παλτό. Αναμφίβολα θα μπορείτε να περάσετε ώρες θαυμάζοντας τη γάτα σας χωρίς να κινηθείτε.

μαύρη γάτα
Συντελεστές: MartinaPazienza/Pixabay

3. Γιατί είναι σπάνια

Καταδιωκόμενες κατά τον Μεσαίωνα, οι μαύρες γάτες από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι πλέον ιδιαίτερα σπάνιες. Επομένως, το να έχεις μια μαύρη γάτα δεν δίνεται σε όλους.

4. Γιατί είναι αριστοκρατικό

Παρά την απαίσια φήμη τους, οι μαύρες γάτες συναρπάζουν. Το μαύρο χρώμα τους αναδεικνύει το ευγενές και μυστηριώδες βλέμμα τους, που τους δίνει έναν ιδιαίτερα μαγευτικό αέρα.

μαύρη γάτα
Συντελεστές: Beesmurf/Pixabay

5. Γιατί είσαι πρωτότυπος

Εσένα, το μυστήριο, δεν σε τρομάζει. Από την άλλη, σου αρέσει να περνάς για ένα πρωτότυπο, κάποιον διαφορετικό από τους άλλους. Με μια μαύρη γάτα, δεν θα σας βλέπουν ως κύριος ή κυρία Όλοι, αυτό είναι σίγουρο.

6. Γιατί σου αρέσει να ντύνεσαι στα μαύρα

Δεν πρόκειται να λέμε ψέματα ο ένας στον άλλον, είναι σχεδόν αδύνατο να ντυθείτε στα μαύρα όταν έχετε μια γάτα στο σπίτι. Λευκές, καστανές, γκρίζες τρίχες πετάνε παντού και προσγειώνονται ανεπανόρθωτα στα ρούχα σου. Με μια μαύρη γάτα, δεν θα έχετε πλέον αυτό το πρόβλημα και θα μπορείτε να βγάλετε όλα τα μαύρα ρούχα σας από την ντουλάπα.

7. Γιατί θα κάνεις μια καλή πράξη

Οι μαύρες γάτες είναι συχνά οι πιο παραμελημένες στα καταφύγια, οι υιοθετούντες προτιμούν να φύγουν με μια γάτα με πιο «φιλική» εμφάνιση. Υιοθετώντας ένα, θα κάνετε λοιπόν έναν (πολύ) ευτυχισμένο αλλά και μια καλή πράξη! Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία, τελικά…

μαύρη γάτα
Πιστώσεις: iStock

8. Επειδή ήσουν φαν της Bagheera

Ως παιδί, έκανες τη Βίβλο της Ζούγκλας τη Βίβλο σου. Και για καλό λόγο, είχες κυριολεκτικά ερωτευτεί την Bagheera, αυτόν τον μαύρο πάνθηρα έτοιμο να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τον Mowgli. Και ας σταματήσουμε να μας λένε ψέματα, το θάρρος και η δικαιοσύνη του συνεχίζουν να σας εμπνέουν ακόμα και σήμερα…

9. Γιατί είναι πρακτικό για το Halloween

Ναι, με μια μαύρη γάτα στο σπίτι, δεν χρειάζεται καν διακόσμηση!

10. Γιατί πάντα ονειρευόσουν να είσαι μάγισσα

Οι μαύρες γάτες που κατηγορούνταν εδώ και καιρό ότι ήταν οι καλύτεροι φίλοι των μαγισσών και τις βοηθούσαν να βαμπιρίσουν τα παιδιά, κάηκαν άγρια ​​στην πυρά εκείνη την εποχή. Αν πάντα σας γοήτευαν αυτές οι ιστορίες μαγείας, το να έχετε μια μαύρη γάτα στο πλευρό σας φαίνεται σαν τα βασικά.

Πηγή

Θα σας αρέσει επίσης:

6 καλοί λόγοι για να υιοθετήσεις μια γριά γάτα

5 απαραίτητα έγγραφα για να ζητήσετε για την αγορά ενός κουταβιού ή ενός γατάκι

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν φροντίζετε ένα εγκαταλελειμμένο γατάκι

πρέπει όντως να επιλέξεις κροκέτες χωρίς δημητριακά;

Οι 10 πιο ομιλητικές ράτσες γατών