100 πρωτότυπες ιδέες για το κατοικίδιό σας

Κάθε χρόνο, το πρώτο γράμμα του πρώτου ονόματος που πρέπει να δίνεται στα ζώα υποδεικνύεται από το LOF προκειμένου να καταγράφονται καλύτερα οι γεννήσεις των ζώων κατά τη διάρκεια αυτών των 12 μηνών. Εάν τα γράμματα δεν είναι τα ίδια σύμφωνα με τα ζώα (είναι το L για τα άλογα φέτος), το 2021 σηματοδοτεί το έτος του γράμματος S για τα κατοικίδια. Εδώ είναι μερικές πρωτότυπες εμπνεύσεις για να βρείτε το τέλειο όνομα για το furball σας!

Είναι υποχρεωτικό;

Μικρή υπενθύμιση, για όλους τους πρακτικούς σκοπούς: φυσικά δεν είναι όχι υποχρεωτική για να επιλέξετε ένα μικρό όνομα που αρχίζει με το γράμμα S! Εκτός αν θέλεις καταχωρήστε το καθαρόαιμο ζώο σας στο LOOF (Official Book of Feline Origins) για γάτες και LOF (Book of French Origins) για σκύλους! Διαχωρίζω υποδεικνύουν το έτος γέννησης και ακολουθώντας τη μόδα, το να ονομάσεις το ζώο σου ανάλογα με το έτος δεν θα αλλάξει και πολύ.

Ακόμα, για όσους επιθυμούν τιμά αυτή την παράδοσηη έμπνευση μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί – ακριβώς όπως μπορεί να είναι Δύσκολο να κάνεις μια επιλογή ανάμεσα στο πλήθος των προτάσεων που μπορεί να κάνει όλη η οικογένεια. Από μόνο του, το σημαντικό είναι ότι το πρώτο όνομα του ζώου σας είναι απλόςΈτσι μπορεί αναγνωρίζουν εύκολα ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι δυνατό για παράδειγμα επιλέγοντας ονόματα που δεν περιέχουν περισσότερες από 3 συλλαβές.

χαριτωμένο σκυλί
Credits: Nataba/iStock

Μερικές πρωτότυπες ιδέες

Είτε τα πρώτα ονόματα μικτός ή περισσότερο προσανατολισμένη για θηλυκά ή μερικά αρσενικά, η έμπνευση είναι απεριόριστη! αισθανθείτε ελεύθερος να εκφράστε την προσωπικότητά σας και επιλέξτε ένα όνομα που θεωρείτε τέλειο σε σύγκριση με τον χαρακτήρα του ζώου σας. Και μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να το φροντίσει ο κτηνίατρος!

Σάχα

Σαφράν

Χάρη

Σακούρα

Σαλάμι

Salicorne

Σάλμα

Salsa

άλμα

Σαλβαντόρ

ο Σαμ

Σάμπα

Σαμψών

San

Πολύ

Σάντρο

Σαγκρία

Σαντιάγο

Ζαφείρι

Σαρδέλλα

Σαρτρ

Σάσκια

Κρόνος

Σαβάνα

Saxo

Σκάλα

Σκοτ

Σκραμπλ

Σούμπερτ

Ας καθίσουμε

Η Σέλμα

Σερένα

Ραβδωτό μάλλινο ύφασμα

Ο Σεθ

Σκιά

Σάνον

Σέλμπι

Sheldon

Shelley

Σέρλοκ

Σέρυ

Σίρα

Σίβα

Σκοπευτής

Σιάμ

σίβυλλα

Χώμα σιένης

Simone

Σινάτρα

Siri

Σείριος

Σιρόκος

Αδελφούλα

Πλοίαρχος

Τσούνι

Σιδηρουργός

Φιλοπερίεργος

Κάλτσες

Σωκράτης

Σόχο

Στρατός

Υιός

Σούκι

πρίζα

Σοράγια

Ψυχή

Speculoos

Είδος κοντής ζακέτας

Αρωματώδης

Πνεύμα

Σποκ

Στοιχειωμένος

Σημείο

Ξωτικό

Squicky

Σταλόνε

Στάνλεϋ

Starlord

Στέφυ

Στέλλα

Στελμαρία

Βελονιά

Σουντόκου

Ζάχαρη

Σούκι

Λερώνω

Καλοκαίρι

Ηλιόλουστος

Σπάζοντα κύματα παραλίας

Σουρίμι

Σουζέτ

Σούζι

Sven

Swann

γλυκούλα μου

Ταχύς

Διακόπτης

Sybel

Σίδνεϊ

Σιλβέστερ

Σχετικά με την ορθογραφία, μπορείτε φυσικά αλλάξτε μερικά γράμματα κατά την άνεσή σας όσο οι ήχοι παραμένουν ίδιοιειδικά για μικτά ονόματα.

Η γάτα μου κοιμάται πάνω μου, είναι καλό αυτό;

ζουμ σε αυτό το αιλουροειδές τόσο όμορφο όσο και μοναδικό